Home   

Mathilde Waslander Makelaardij

Zoek meer

Dienstverlening

De verkoop van uw woning.

Een woning is niet alleen een eerste levensbehoefte maar ook een plek vol met herinneringen . Meestal heeft u uw woning aangepast aan uw eigen wensen en eisen en ook is het, waarschijnlijk, uw grootste bezit.
Bij de verkoop komen dan, voor u als verkoper, meestal ook veel emotionele aspecten naar boven. Het verdient daarom de voorkeur om iemand die er objectief tegenover staat uw woning te laten verkopen. Iemand die zich persoonlijk en zakelijk voor u inzet met als doel de verkoop van uw woning tegen de beste condities en prijs! Iemand die u de zorgen uit handen neemt. En dat is waar wij goed in zijn!
Bij de verkoop van uw woning gaan bij ons namelijk alle registers open. Alsof we ons eigen huis moeten verkopen. En eigenlijk voelt dat ook een beetje zo. We halen alles uit de kast om er voor te zorgen dat wij zoveel mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen en zetten daar zoveel mogelijk middelen voor in.
Wij bijten ons volledig in de verkoop vast! En natuurlijk staat het belang van u als verkoper altijd voorop! Onze werkwijze leggen wij u graag uit tijdens een vrijblijvend gesprek. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

De aankoop van uw (nieuwe) woning

Uw thuisgevoel, onze uitdaging.

De zoektocht naar een (andere) woning kan een hele klus zijn. Zoveel aanbod, maar waar vindt u die ene woning die aan úw wensen beantwoordt? En is het huis gevonden, hoe kunt u het dan op een verantwoorde en veilige manier kopen? Wij helpen u graag een juiste beslissing te nemen. U wordt begeleid in een prettige, persoonlijke sfeer door een specialist op het gebied van aankoop van woningen en appartementen.
Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen gaan we voor u aan het werk. Wij gaan met u mee om de woning te bekijken. Wij weten precies welke paden te bewandelen. En natuurlijk kennen wij als geen ander de valkuilen en obstakels die we kunnen tegenkomen. Wij helpen u daarbij en adviseren u daarin. Kortom: zoeken wordt vinden. En heeft u eenmaal uw droomhuis gevonden dan voeren wij de onderhandelingen en begeleiden u tot aan de levering van de woning bij de notaris.
Wilt u ook uw droomhuis vinden? Bel of mail ons.

Taxatie

Ook voor een taxatierapport kunt u bij ons terecht. Veel instanties waar u mee te maken kunt krijgen, kunnen u vragen om een taxatierapport dat is opgemaakt door een geregistreerd makelaar en taxateur. U kunt hierbij denken aan banken, de belastingdienst, notaris enz.
Als u een hypotheek aanvraagt omdat u een woning heeft gekocht of omdat u gaat verbouwen, dan zal de bank u in de meeste gevallen vragen naar een taxatierapport. Zij willen zekerheid hebben over de te verstrekken hypotheek; staat de hoogte van de hypotheek wel in verhouding tot de waarde van de woning. Ook bij boedelscheidingen of nalatenschappen zult u vaak geconfronteerd worden met het feit dat er een taxatierapport nodig is.
Onze rapporten voldoen aan alle gestelde eisen en worden door alle geldverstrekkende instanties geaccepteerd. Wij taxeren o.a. volgens de richtlijnen van het NWWI.